Çilimli'de yapılan çalışmaları değerlendiren Çilimli Belediye Başkanı Mehmet Acar, Çilimli'ye altyapı çalışmaları için Terra Projesi kapsamında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in yaptığı asfalt konusunu değerlendirdi. Yapılan bu çalışmalara tepkisini dile getiren Acar,”Terra projesinde Düzce Belediye Başkanı'nın yaptırdığı asfaltların üstüne yeni asfaltları yaptım. Çünkü bu projesi ile yapılan yollar bozuldu. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Terra projesi ile bizim paralarımızı yanlış kullandı. Kendisini Allah'a havale ediyorum. Biz belediye olarak 1 lira 2 lira vatandaştan toplayarak bu yolları yaptık. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Çilimli'nin payına düşen parayı sıkıntı yaptı. Mehmet Keleş'i Allah'a havale ediyorum.  Bu günden itibaren Düzce Belediye Başkanı ile muhattap değilim. Hiçbir sorunumda olmaz.” şeklinde konuştu.

Birkaç ay önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek istediğini ama bunun bir türlü gerçekleşmemesine de tepki gösteren Acar,” Aylar önce beni başbakanla görüştürmek için söz verenler hala bu sözlerini tutmadılar. Artık beni başbakanla görüştürsünler ya da görüştürmesinler hiç fark etmez. Ben Başbakan'a noter kanalı ile evraklarımı göndereceğim. Benim istediğim Milletvekilimle İl Başkanımla beraber Başbakanın huzuruna çıkmaktı. Televizyona çıkıp kaçamak sözlerle konuşuyorlar. Ben partiden istifa etmiyorum ve evrakları da noter kanalı ile Başbakan'a göndereceğim.” dedi.

Acar, Ak Parti İl Başkanlığı'yla yapmayı düşündüğü görüşmeler sonucunda birkaç gün içinde önemli açıklamalarda bulunacağını da sözlerine ekledi.