Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, ilçeye yapmayı planladıkları ticaret merkezi projesi hakkında bilgiler verdi. “5 yıl sonra Çilimli çok farklı olacak” diyen Yavuz, ticaret merkezi ile gelecek yıllar için ilçenin önemli bir ihtiyacının karşılanacağını dile getirdi.
Çilimli Yoğunluk Kazanacak
Yavuz, “Çilimli’deki işyeri sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla bir ticaret merkezi projesi başlattık. Önümüzdeki yıllarda Çilimli yoğunluk kazanacak. Bunun için bir alt yapı hazırlamak, Çilimli’de esnaflık yapanlara hizmet alanı sunmak, ilçe’de ticaret yapmak isteyenlere de alan kazandırmak amacıyla bu projeyi başlattık. Detayları kısa süre içersinde bitecek. İçerisinde iş yerleri, kültür salonu, sinema salonu olacak. 3 katlı ticaret merkezinin altında değişik ofisler ve bürolar yer alacak. Pazaryeri tamamlandığında bu yerin çalışmalarına başlanacak. Bu proje talep doğrultusunda olacak. Sadece belediye bütçesiyle olmayacak.” Dedi.
1 Hafta İçersinde Netleşecek
Cezaevi ile ilgili sona gelindiğini belirten Yavuz, “Adalet bakanlığı teknik işler daire başkanlığı ile görüştük. Önümüzdeki hafta firma sözleşme yapacaklarını söyledi. En kısa sürede yer teslimi yapılacağını bildirildi. Önümüzdeki ayın başlarında kazma vurulacak. 1 hafta içersinde her şey netleşecek.”diye konuştu.

 

Haber; S. KAŞKIR