Çilimli'ye yapılması planlanan Cezaevi hakkında açıklamalarda bulunan Çilimli Belediye Başkanı Cezaevinin ihale aşamasında olduğunu ve önümüzdeki günlerde ihalesinin yapılıp en geç Nisan ayında ilk kazmanın vurulacaığını ifade etti.

Yavuz,  “Cezaevi şuanda ihale aşamasında ve bugün yarın ihalesi yapılacak. İhalesinin yapılmasının ardından cezaevinin yapılması için çalışmalarımız başlayacak ve büyük ihtimal en geç nisan ayı içerisinde ilk kazmayı vuracağız. Çalışmalar başladıktan bir yıl içinde de cezaevini tamamlamayı planlıyoruz.” dedi.

Daha sonra ilçedeki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Yavuz, ilçede bu yaz TOKİ'nin yapımına başlanacağını ve ana caddelerde asfaltlama ve doğalgaz çalışmalarının yapılacağını vurguladı. Yavuz,  “Çilimli'de giderek artan bir konut ihtiyacı var. Bunun için bu yaz başında TOKİ ile anlaşarak, çalışma başlatacağız. Bu yaz başında çalışmalarımız başlayacak ve büyük ihtimalle önümüzdeki yazda da konutlarımızı teslim edeceğiz. Bunun yanında ilçede ana caddelerde doğalgaz ve asfalt ve doğalgaz çalışmalarımız olacak. Havalar açtığında bu çalışmalarımız da başlayacak. Ana caddelerde alt yapımız tamamlandı. Doğalgazı döşedikten sonra asfaltlama çalışmalarını da tamamlayıp yaza güzel bir Çilimli ile gireceğiz.”

Haber, R. BAL