D-100 Karayolu Çoban Dalçık içerisinde bulunan su boruları bilinmeyen bir nedenden dolayı patladı. Bu sebeple karayolu üzerindeki çeşitli bölgelerde çökmeler meydana geldi. Adeta şelale gibi akan sular, Çoban Dalçık’ta birikmeye başladı. Yaşanan çökme nedeniyle, karayolları ekipleri tehlike arz eden bölgede oluşabilecek herhangi bir kazaya mahal vermemek için Çoban Dalçık’ın İstanbul istikameti araç trafiğine kapattı.



Belediye ekipleri, bölgeye giden su vanalarını kapattı.



Bu sırada bölgeden geçen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, olay yerinde inceleme yaptı, ekiplere müdahale etmeleri için talimat verdi.

“Hemen bu gece müdahale edeceğiz”
Ay, yaptığı açıklamada, şehrin bir hattında patlama meydana geldiğini tespit ettiklerini söyledi. Polis ekiplerinin yolu trafiğe kapattığını anlatan Ay, şunları kaydetti:
“Yoldan geçerken gördük hemen olay yerine geldim. Şu an ekiplerimiz de buraya geliyor. Düzce'nin kuzeyine su veren ana hat borumuzda bir patlak var. Polislerimiz yolu kestiler, hemen bu gece müdahale edeceğiz. 500'lük boru patlamış. Borunun içerisinde bulunan su boşalıyor, boşalınca ekip hemen müdahale etmeye başlayacak.”



“Sabaha kadar buradayız”
Olayın takibini yaptığını aktaran Ay, "Sanırım bu gece Düzce'nin kuzeyinde bulunan yaklaşık 12 mahalleye su veremeyeceğiz. Sabaha kadar çalışıp suyu vermeye çalışacağız. Sabaha kadar buradayız." diye konuştu.


Haber Ö.YILMAZ




Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ