Ulusal bir televizyonda yayınlanan ve yayınlandığı sürede en çok izlenen televizyon programlarından biri haline gelen  “Çocuklar Duymasın” adındaki dizide “Havuç” karakterini oynayan Furkan Kızılay Düzce’yi tanıtmayı amaçlayan bir çalışma nedeniyle Düzce’ye geldi.

Öncü Mikrofonlarına konuşan Furkan Kızılay, Düzce’nin tanıtımı için hazırlayacakları bir program nedeniyle Düzce’de olduğunu, kendisinin anne tarafının Düzceli olması nedeniyle sık sık ilimizi ziyaret etme imkanı bulduğunu söyledi.

Lise üçüncü sınıf öğrencisi olan Kızılay, dizi çalışmalarının okul hayatını nasıl etkilediği ile ilgili soruya ise, çekimlerinin hafta sonu olması nedeniyle fazla bir sorun çıkmadığını, ancak sınav zamanları zaman zaman zor durumda kalabildiğini ifade etti.

Hem okul hem de dizi çalışmalarının bir arada yorucu olduğunu belirten  Furkan Kızılay, yeni bir dizi projesi olacağını, ancak bu projenin halen sürdürdüğü dizinin sona ermesi ile netleşeceğini söyledi. Kızılay, Düzcelilere de seslenerek, ilimizin çok güzel bir doğaya sahip olduğunu, herkesi Düzce’nin doğasını korumaya davet ettiğini söyledi.