2013 – 2016 yılları arasında Düzce Üniversitesi Başhekimliği görevinde bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün eşi Onur Özlü açılışı yapılan Düzce Üniversitesi binasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Özlü yaptığı açıklamada:

“Çok sıkıntı yaşadık”
“2013 – 2016 yılları arasında Düzce Üniversitesi Başhekimlği görevinde bulundum.Bu dönem içinde çok fazla sıkıntı da çektik. Özellikle bugün açılışını yaptığımız Düzce Üniversitesi Hastanesi Dr. Talas Bahçebaşı Binası için çok uğraştık. Yetkili firmanın iflas etmesinden sonra firma bulmakta da çok zorlandık. İhale kısmında yüklenecek firma bulmak için de çok uğraştık. Sonuçta bu bina bitti ve açılışını gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

“Geleni burada tutmak gerekiyor”
Özlül, ayrıca Düzce ve Düzce Üniversitesi’nin geldiği noktaya da değinerek:

“Düzce İstanbul ve Ankara’nın arasında bulunan konumu itibariyle çok güzel bir şehir. Üniversitenin yeni gelişmesiyle birlikte burası yeni mezunlar açısından büyük önem taşıyor. Düzce’nin çalışmak için buraya geleni burada tutması gerekiyor. Eğer böyle olursa Düzce kısa bir sürede daha fazla gelişecektir” ifadelerini kullandı.

Haber: M.AYDIN