Düzce’de hastane çevrelerinde yaşanan olumsuzlukların gündemdeki yerine koruduğu şu günlerde rahatsız edici bir gelişme bu kez Düzce Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin Konuralp Beçiyörükler Yerleşkesinde yaşandı.

Aziziye Mahallesi’ndeki Atatürk Devlet Hastanesi’nin çevresinde otopark sorunu yaşanırken Düzce Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin Konuralp Beçiyörükler Yerleşkesindeki otopark ise çöp sorunuyla boğuşuyor. Otoparkın çevresindeki çöp yığınları ve alkol şişelerinin oluşturduğu görüntü kirliliği ve sağlıksız ortamdan rahatsızlık duyan duyarlı bir vatandaşın Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı’na gönderdiği görüntüler, duyarlı vatandaşın ne denli haklı olduğunu gözler önüne serdi.



Görüntülerde her çeşit alkol şişesinden onlarcası olduğu görülürken alkol şişelerinin dışında çok sayıda çöpün varlığı dikkat çekti. Sağlıksız ortamı görüntüleyen vatandaş çevre kirliliğine tepkisini, “İnsanlar hastalarını tedavi olmak amacıyla buraya getiriyor. Her yer alkol şişesi, böyle olmaz.” Şeklinde dile getirdi.