Düzce’de etkili olan kar yağışı sonrasında yollarda oluşan çukurlar sürücülerin kabusu oldu. Kar küreme araçlarının geçtiği yollar köstebek yuvasına dönerken araçlar da büyük zarar görüyor. Araçların lastikleri yarılırken, birçok araç da tamir için sanayiye taşındı. Düzce merkezde hemen hemen her cadde ve sokakta görülen çukurlarla ilgili müjdeli haber geldi.
haftalık gündem değerlendirme toplantısında faaliyete geçen yatırımlara ilişkin bilgi alan Başkan Keleş, özellikle Aziziye Pazaryerine yeniden yerleşim planı hazırlanmasını ve çevre düzenlemesine ilişkin çalışmalar yapılmasına ilişkin talimat verdi. Keleş, Nisan ayı içinde İstanbul Caddesi başta olmak üzere eski belediye binası önünden Otopark Camii önündeki kavşağa kadar olan yolun yeniden asfalt dökümüne hazır hale getirilmesini istedi.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Güreşçioğlu, hazırda 20.000 ton asfalt ve 25.000 ton plantmixin kullanıma hazır olduğunu belirtti ve gelecek hafta yol yapım çalışmalarının başlayacağını söyledi.
Memur-Sen ve çevresindeki yolların da en kısa zamanda asfaltlanacağını belirten Başkan Keleş, bu bölgede de kaldırım döşemelerinin granit ve traverten türünde taşlar olacağının bilgisini verdi.
Melen Su Park Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Keleş, araziye ilişkin çalışmaların tamamlandığını projenin de hazır olarak Ankara’dan onay beklediğini belirtti. Başkan Keleş, onayın yaklaşık iki hafta içinde alınacağını ve projenin faaliyete geçeceğini söyledi.

Haber;S.KAŞKIR