Düzce’nin kanayan yarası uyuşturucu madde kullanımının önüne geçmek amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor. Düzce Valiliği tarafından oluşturulan “Uyuşturucu  ile Mücadele Eylem Planı” doğrultusunda Önleme  ve Sosyal Uyum Hizmetleri Çalışma Grubu Alt Komisyonu kararı ile geçtiğimiz Aralık ayında başlatılan “Kahvehane Sohbetleri Eğitim Programı” artık son düzlüğe giriyor.
Uyuşturucu madde kullanımının önüne geçmek amacıyla ailelerden başlamak amacıyla mahalle kahvehanelerini gezen yetkililer program kapsamında dün akşam Sancaklar Mahallesi’nde bunan kahvehanede uzman psikolog Zeynep Alçelik eşliğinde bağımlılıkla mücadele konusunda bilinçlendirme seminer verildi.



Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Çetinkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım da hazır bulunduğu programa mahalle halkı da yoğun katılım gösterdi.



Program sonunda Dağlı ve Ay vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında istişarelerde bulundu.



Şehir merkezinde bulunan mahallelerde 10 hafta olarak planlanan eğitim programının sonuncusu bu akşam gerçekleştirilecek.

Haber: Ö. YILMAZ