Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek için yeni sosyal ve sportif alanların önemi büyük. Ne yazık ki Düzce’de bırakın yeni alanlar kazandırmayı, mevcut sosyal alanları dahi koruyamıyoruz!

 


Kalıcı Konutlardaki futbol sahalarının durumunu defalarca gündeme getirdik. Paslı tel örgüler içinde paramparça hale gelen halı sahada gençler boş vakitlerini geçirmeye çalışıyordu. 30 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen Belediye Başkanı Mehmet Keleş, göreve gelir gelmez ilk icraatının bakım ve onarım çalışmaları olacağını söylemişti. Ancak görünen o ki Kalıcı Konutlara bir türlü sıra gelmemiş!


Düzce merkezde neredeyse yok olan, fakat kalıcı konutlarda hemen hemen her bölgede bulunan halı sahalar bakımsız. Dikenlerin sardığı halı sahada, direkler duruyor ancak potaları yok! 

Halı sahanın tuvaletlerine de kilit vurulmuş. Camları kırılan ve sprey boyalarla zarar verilen kulübenin çevresi de çöplüğe dönmüş durumda!


Kalıcı Konutlarda Demetevler Mahallesi’ndeki spor alanının bakımının yapılarak gençlerin kullanımına yeniden kazandırılması isteniyor.

Haber: S. Kaşkır