Azmimilli Mahallesi Gazhane Caddesi üzerinde bir vatandaşın cep telefonu ile kayda aldığı içler acısı görüntüler, vatandaşları tedirgin etti.

Whatsapp ihbar hattımıza gönderilen görüntülerde yürümekte güçlük çeken ve ismi öğrenilemeyen bir genç, iddiaya göre aldığı uyuşturucu maddenin etkisiyle şok geçirirken görüntülendi. Güpegündüz yaşanan ürkütücü görüntüde, söz konusu genç titreyerek yürüyor. Daha fazla yürüyecek hali kalmayan genç park halindeki bir otomobile yaslanarak bir süre bekliyor ancak bu da yeterli gelmiyor. Şahıs daha sonra yere yığılıyor. Gencin bu anlarına tanıklık eden kimi vatandaş ne yapacaklarını bilemeden yanından geçip gidiyor kimisi ise aldırış etmeden işine devam ediyor.

Yere yığılan genç, vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından şahsı ambulansla hastaneye sevk edildi. Vatandaşların video sırasında gencin uyuşturucu madde kullandığını tahmin ederek tepki gösterdikleri görüldü.

Uyuşturucu kullanımıyla ilgili Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin mücadelesi tüm hızıyla sürerken, ailelere de bu konuda büyük görevler düşüyor.