Darıcı Mahallesi Muhtarı Mehmet Turgut ve mahalle sakinleri Düzce Belediyesi tarafından mahallerine yeteri kadar hizmet verilmediğini savundu. Alt yapı ve çevresel sorunlardan dert yanan mahalleli, belediyenin ilgili birimleri tarafından söz verilmesine rağmen taleplerinin karşılanmadığını ifade etti.

Yetkililer, bizi ciddiye almıyor

Darıcı Mahallesi Muhtarı Mehmet Turgut mahalledeki yolların durumunu ve çöp konteyneri eksikliğini belediyeye bildirmesine rağmen somut adım atılmadığını belirtti. Turgut, “Mahallenin sorunlarını Fen İşleri Müdürlüğüne ileterek durumdan memnun olmadığımızı bildirdik. Bize yardımcı olacaklarına söz verdiler. Verilen sözün üzerinden 4 ay geçmesine rağmen herhangi bir adım atılmadı. Bir traktör malzeme ile çukurlara dolgu yapılması gerekiyor fakat her ne hikmetse Azmimilli Mahallesi'nden Darıcı Mahallesi'ne kadar gelen herhangi bir çalışma burada duruyor. Çalışmalar Darıcı sınırına gelince geri dönüldü. Halkımız eksikliklerin giderilmemesinden rahatsız oluyor. Yetkililer, bizi ciddiye almıyor.” dedi.

Vergilerin karşılığı alınamadı   

Bir yıl önce mahallede sayısal anlamda eksikliği bulunan ve yıpranan çöp konteynerleri için talepte bulunduklarını ifade eden Turgut, vatandaşlarından hizmet için alınan çöp vergisi ve evsel katı atık bedellerinin karşılığının alınamadığını söyledi.

Muhtar Turgut ayrıca Darıcı Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşların her seçim döneminde AK Parti'ye büyük destek verdiğini ifade etti.

Mahalle sakinleri de yoldaki bozuklukların giderilmesini ve yağışlı havalarda göle dönüşen çukur alanlara çözüm getirilmesini istedi. Mahalleli kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyor.

Haber:Y.SEVER