TOBB’un 60. Yılı kapsamında Türkiye genelindeki odaları ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu dün akşam Düzce’de başladığı ziyaretlerini bugün Akçakoca’da sürdürdü. Hisarcıklıoğlu Akçakoca TSO tarafından düzenlenen ödül törenine katıldı. Hisarcıklıoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, Akçakoca’nın marka kent olması yönünde adım atılması gerektiğini söyledi.

Hisarcıklıoğlu, “ Akçakoca birlik ve beraberlik içinde Karadeniz’in Bodrum’u haline getirilebilir. Akçakoca’nın kımetini bilin, Allah size çok büyük bir değer vermiş. Burayı marka yapın. Bize herhangi bir yardım talebiniz olursa her türlü yardıma her zaman hazırız.Değerlerinize sahip çıkın.” Dedi.

Düzce TSO Başkanı Metin Büyük, Hisarcıklıoğlu'na silah hediye ederek Düzce'ye 3 okul yaptırmasını istemesi salonda esprilere neden oldu.

Akçakoca Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Adnan Yılmaz, milletvekilleri, eski milletvekili Yaşar Yakış ve protokol üyeleri katıldı. Toplantıda daha sonra Akçakoca’ya bugüne kadar değer katanlara ödül verildi.

HABER:H.İŞCAN