Akçakoca’da bulunan bir otelde çok sayıda  basın mensubunun katıldığı kahvaltının ardından Dergaz Ereğli Şube Müdürü Ender Onur, basın mensuplarına teşekkür ederek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

155 bin daireye doğalgaz arzı sağladık
Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan Onur, Türkiye genelinde 27 il, 135 ilçe ve beldede doğal gaz dağıtım faaliyetlerinde bulunduklarını belirtti.

Şirketin bölgesel faaliyetleri hakkında bilgi vererek açıklamalarını sürdüren Onur, “2005 yılından bu yana Düzce ve Ereğli bölgelerinde 168 kilometresi çelik olmak üzere 2 bin kilometreden fazla şebeke yatırımı gerçekleştirdik. 40 binden fazla binaya servis montajı 155 bin daireye doğalgaz arzı sağladık.” İfadelerinde bulundu.

“Omuz omuza çalışabilmek en büyük arzumuz”
Konuşmasını meşakkatli süreçte her zaman yerel basınının desteğini hissettiklerini vurgulayarak sürdüren Onur, “Biliyoruz ki siz değerli basın mensupları yaşadığımız bölgenin doğru ve gerçek haberlere ulaşması için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Bölgemizi kalkındırmak adına daha uzun yıllar omuz omuza  çalışabilmek en büyük arzumuzdur. Bu vesileyle basından sansürün kaldırılışının 109. Yıl dönümü ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı kutluyoruz.” Diye konuştu.

Haber: Ö. YILMAZ