Düzce, Erzincanlılar’ın buluşma durağı oldu. Düzce ve civar illerden çok sayıda Erzincanlı’nın katıldığı Erzincanlılar Gecesi’ne ilgi yoğundu. Düzenlenen yemek organizasyonunda buluşan Erzincanlılar birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birini dün gece bir otelin yemek salonunda gösterdi. Geceyi ise Düzce’de kurulma aşamasında olan Düzce Erzincanlılar Derneği düzenledi.

Program; Vali Zülkif Dağlı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve Yardımcısı Oktay Özbakır, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, Erzincanlılar Kültür ve Eğitim Vakfı Genel Başkanı Sadık Ağca, İstanbul Dernekler Federasyon Başkanı Süleyman Öztürk, 21. Dönem İstanbul Milletvekili Rıdvan Budak, Erzincan Eski Belediye Başkanı Adnan Ercan ile Düzce, Sakarya, Hendek ve Zonguldak’tan katılan Erzincanlılar’ın katılımıyla gerçekleşti.



Çok sayıda Erzincanlı’nın katıldığı birlik, beraberlik ve dayanışmanın sergilendiği programa Türk Halk Müziği sanatçıları Arif Kurt, Ela Kuş ve Taner Özdemir söyledikleri şarkı ve türkülerle renk kattı.

Erzincan türküleriyle doyasıya eğlenen ve yöresel yemeklerin tadına bakan misafirler, sohbet etmeyi ve bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.