Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası (DESOB) bugün, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfedarasyon (TESK) Yetkilisi Soner Bektaş’ın katılımıyla gerçekleşti. DESOB’a bağlı 27 oda başkanı ve genel sekreterinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda 2018 yılında yapılması planlanan genel kurula ilişkin bilgilendirme yapıldı.

“En az hatayla tamamlamak istiyoruz”
Ocak ayında başlayacak genel kurulda en az hata yapmayı hedeflediklerini kaydeden DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, “Ocak, şubat ve mart ayında genel kurullarımızı icra edeceğiz. Bunlarla ilgili Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfedarasyonu (TESK)’dan bir yetkili getirdik. 27 meslek odamızın başkanları ve genel sekreterleri ile birlikte değişen, neler var yönergeler, genelgeler, kanunda değişiklikler var bunların hepsini bir arada yaşamak, soru ve sorunları karşılıklı konuşmak amacıyla genel kurulları en az hatayla tamamlamak istiyoruz.” ifadelerinde bulundu.

“Doğru işler yapalım”
Kayıkçı son olarak, “Biz Esnaf ve Sanatkarlar Odaları olarak, odaların çoğunluğu da bu bilgiye sahip olmakla beraber bir arada bu havayı teneffüs edelim istedik. Kafaya bir şey takılmasın, doğru işler yapalım ve odaların neler yapabileceğini güç birliği içerisinde gerçekleştirmeyi planladık. Toplantımızın asıl amacı odur.” diye konuştu.

Haber: Ö.YILMAZ