KOSGEB Genel Başkanı Recep Biçer ve KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürü Asım Türkmen, Düzce  Ticaret ve Sanayi Odası çalışma ziyaretinde bulundu. Ziyarette Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Danışmaz ve Abdülkadir Albayrakoğu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Eğilmez ve Ömer Hacıislamoğlu ile Düzce TSO Genel Sekreteri Tuncay Yüksel hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Düzce Hizmet Merkezi Müdürü Asım Türkmen’le uyum içerisinde çalıştıklarını, Düzceli girişimcilerin KOSGEB’den daha fazla destek beklediklerini söyledi. Çakır, ülke ekonomisinin bel kemiğinin KOBİ’ler olduğunu, KOBİ’lere yapılacak desteklerin hem maddi oranda daha fazla olması gerektiğini hem de bürokratik işlemlerin azaltılması gerektiğini ifade etti.

KOSGEB Genel Başkanı Recep Biçer de, önümüzdeki süreçte bürokratik işlemlerin en aza indirilmesi konusunda çalışma yürüttüklerini belirterek, bu konuda odalardan da beklentilerinin olduğunu söyledi. Bu yıl 400 milyon TL gibi bir rakamın desteklerde kullanılacağını ifade eden Biçer, girişimcilerin bilinçlendirilerek bu desteklerin azami miktarda kullandırılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Haber:C.ÜSTÜNER