Sosyal belediyecilik anlamında yatırımlarına devam eden Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, beldenin ihtiyacına karşılık vermesi amacıyla inşa ettirdiği 2500 kişilik kapasiteye sahip düğün ve nikah salonunun kapılarını geleneksel hale getirilen iftar davetiyle birlikte açtı.


İftar öncesi 1000 kişilik kapalı, 1500 kişilik açık alana sahip olan sosyal tesiste tüm hazırlıklar titizlikle yapıldı. Beyköy halkıyla iftarda bir araya gelen Belediye Başkanı Osman Kılıç, iftar öncesi vatandaşları kapıda karşıladı ve sohbet etti.



Sosyal tesisi tamamen dolduran vatandaşlar, ezan saatini beklerken programda okunan ilahileri ve Kur’an-ı Kerim tilavetini dinledi.



Açılış ve iftarın bir arada olduğu programa AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe belediye başkanları, Ak Parti Teşkilatının üyeleri de katıldı.
Ezanla birlikte iftarını yüzlerce vatandaş iftarını yaptı. İftar yemeğinin ardından konuşan Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, açılışını yaptıkları sosyal tesis hakkında bilgiler vererek kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.


Beldenin önemli sorunları arasında yer alan yolların durumuna değinen Başkan Kılıç, yakın zamanda 8 kilometrelik asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını belirterek “İl Özel idaremizin ekip ve asfaltını kullanacağımızdan dolayı sıramızı bekliyoruz. Bir aksilik olmaz ise Kurban Bayramına kadar asfaltlama işlemlerimizi gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü programa iş yoğunluğu gerekçesiyle gecenin ilerleyen saatlerinde katıldı. Düzce'nin tüm ilçeleri ve beldelerini ziyaret eden Bakan Özlü iftar sonrasında geldiği Beyköy Beldesinde Vali Ali Fidan, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Bakan Özlü ilk olarak belediye meydanında vatandaşlar bir araya gelerek sohbet etti. Ardından Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Bakan Özlü'ye tablo hediye etti.


Bakan Özlü sonrasında ise Belediye Sosyal tesislerine geçerek burada halk ile bir araya geldi. Bakan Özlü ardandan Düzce'den Ankara'ya hareket etti. 

Haber:Y.SEVER