Düzce Gazeteciler Cemiyeti'nin geleneksel iftarı yapıldı. Havuzbaşı'nda yapılan iftara Düzce'de yayımlanan gazete, dergi ve  yerel televizyonları temsilen gazeteciler ve ajans temsilcileri ile Gazeteciler Cemiyeti üyeleri katıldı.



Gazetecilerin ortak sorunlarının zaman zaman masaya yatırıldığı iftarda gazetecilere hitap eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, iftara iştirakin birlik beraberlik ve dayanışma anlamı taşıdığını belirterek, geleneksel iftarın sürmesinden ve sürdürülmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Başkan Tayhan, gazetecilere hitaben yaptığı konuşmada gazetecileri "eleştiri yapmayı öğrenmeye" davet etti. Tayhan:"Eleştirmeyi bilmeyenler ya çamur atarlar ya da yağcılık ve yalakalık yaparlar. Sizler eleştiriyi tercih edin. Gazeteciliğin edebi anlamda değer bulması eleştiri tekniğini anlamakla,  kavramakla ve uygulamakla mümkün olacağı açıktır. Belgesiz, bilgisiz çamur atarak, karalayarak, onu bunu itibarsızlaştırmaya çalışarak  yapılan gazetecilik; hem gazetecinin, hem mesleğin itibarını zedeler.Siz edebi olarak eleştiriyi tercih edin.Bu gazeteciye değer kazandırır buna inanın" dedi:

İftarın ardından mesleki anlamda bölgemizde ve ülkemizde yaşanan dert dilek ve temenniler üzerinde istişarede bulunuldu. İftar programına Düzce Gazeteciler Cemiyeti Akçakoca Temsilcisi  Hüseyin Denizgez başta olmak üzere Akçakoca'da görev yapan bir grup gazeteci de hazır bulundu.