Bu zamana kadar siyasette ve avukatlıkta kendini gösteren Düzce’nin tanınmış siması Avukat Ali Dilber’in oğlu Mehmet Ali Dilber’in sünnet töreni yapıldı. Düzenlenen törende Dilber ailesinin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Düzenlenen sünnet törenine Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Türkseven Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven, İşadamı Önder Tonyalı ve çok sayıda davetli katıldı.

Oğlunun sünnet mürüvvetini yaşayan Avukat Ali Dilber duygularını şu şekilde di getirdi,

“Muhteşem bir duygu, bizim zamanımızda böyle sünnet düğünleri yoktu. Bizim zamanımızda sadece aile içi olan sünnetler vardı. Şimdi bütün dostlarımızı burada görmüş olmak ve oğlumuzun da sünnetini görmüş olduk. Allah herkese nasip etsin.”

Mehmet Ali’nin annesi Fatma Dilber ise “Çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin diyorum” ifadelerini kullandı. Sünnet olan Mehmet Ali Dilber ise heyecandan sadece katılımcılara teşekkür ettiğini dile getirebildi.

Program, Düzce Belediyesi Mehteran Takımı’nın etkinliğiyle devam ederken Ali Dilber de mehteran takımına söylemleriyle eşlik etti.