"Bir Dilek Tut Gerçek Olsun" projesi kapsamında bu sene ilk ve ortaokulda okuyan 371 öksüz veya yetim çocuğa istekleri soruldu. Bir dilek hakkı olan çocuklar gönlünden geçen bir ihtiyaçlarını söylediler ve bu sene Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzceli hayırseverler tarafından gerçekleştirilen dilekler birçok çocuğun yüzünü güldürdü.

 

 


Bugün de 13 çocuğun dilekleri gerçekleşti. Düzce Valilik Toplantı Salonu'nda öksüz ve yetim 13 çocuk heyecanla hediyelerinin verilmesini bekledi. Hediyeler takdim edilmeden önce Düzce Valisi Ali İhsan Su konuşma yaparak, başta Belediye Başkanı Mehmet Keleş olmak üzere, dilekleri gerçekleştirmekte yardımcı olan herkese teşekkür etti ve çocukların mutluluğu ile mutlu olduğunu söyledi.

 



Vali Su, " Valilik ve belediyemiz ortaklaşa olarak ilk ve ortaokul öğrencilerimize yönelik Bir Dİlek Tut Gerçek Olsun isimli bir proje gerçekleştirdik. Bu projede ilk ve ortaokulda okuyan yetim ve öksüz çocuklarımızın bir dileğini gerçekleştirdik. İlimizdeki hayırseverlerin de yardımıyla çocuklarımızın bir dileğini gerçekleştirdik. Ben çocuklarımızın mutlu olmalarını, onların hayata mutlu bir şekilde bakmalarını çok arzu ediyoruym. Bu projenin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan başta Belediye Başkanı Mehmet Keleş olmak üzere bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 



Vali Ali İhsan Su'nun ardından projenin gerkçekleştirilmesi aşamasında büyük emeği geçen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş bu ve buna benzer projelerin devam edeceğini belirterek yetim ve öksüz çocuklara sahip çıkacaklarını ifade etti.



Başkan Keleş, " Sayın valimize teşekkür ediyorum böyle güzel bir projeyi gerçekleştirdiği için. Onun katkısı ve gayretiyle olmuştur. Yetim ve öksüz çocuklara sahip çıkmak çok önemli ve biz Düzce'nin yöneticileri olarak bu çocuklarımıza sahip çıkacağız. Bu ve buna benzer projeler devam edecek. Ramazan ayı içerisinde de bu çocuklarımıza bir çok konuda katkı sağlamak için belediyeyle çalışma yapmak niyetindeyiz" şeklinde konuştu.

 



Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in konuşmasının ardından çocuklara hediyeleri takdim edildi. Çocukların şahsi istekleri üzerine alınan hediylerin içinde tablet bilgisayarlar, kol saatleri, bisikletler, ayakkabılar ve eşofmanlar yer alıyordu. Çocuklar, tek tek çağrıldı ve hediyeleri Vali Ali İhsan Su ve Düzce Belediyesi Başkanı Mehmet Keleş tarafından takdim edildi.

 

 

Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in, bir çocuğa bisikletini verirken, geçtiğimiz günlerde gündeme oturan arabasının markasını “bisikletin önüne takalım mı“ espirisi güldürdü.

 

Bütün hediyeler verildikten sonra Vali Ali İhsan Su,Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve çocuklar toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

Haber;E.Tınaz