Nuri Kaya koordinatörlüğünde ilerleyen sanatevi etkinliklerinin görücüye çıktığı etkinlikte kemençe,gitar,ney ve halk müziği dinletileri yapıldı. Sergi bölümünde ise resim,ebru,ahşap süsleme ve el sanatları görücüye çıktı.

Çiçeklerin Nağmesi adı verilen etkinliğe İlçe Kaymakam Vekili Emin Şimşek beraberinde protokol üyeleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birçok sanatsever yer bulamayarak ayakta kaldı.


Sanatevi Koordinatörü Nuri Kaya gecenin sonunda bir değerlendirme yaptı. Kaya sözlerinde ilgiden memnun olduğuna işaret ederek;


“Vatandaşlarımız bizi bu önemli gecemizde bizleri yalnız bırakmadı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu yola çıktığımızda gençlerimizin, çocuklarımızın bir uğraş sahibi olarak kendilerine güvenlerinin artması ve kötü alışkanlıklar edinmeye vakit bulamamalarını amaçlamıştık. Bu gece ben dahil etkinliğimize katılan herkes gördü ki başarılı olduk. Bu yetmez çok daha iyi noktalara geleceğiz. Çocuklarımız gerçekten yetenekliler. Bu yeteneklerinin ortaya çıkmasında faydamız olduysa bizden mutlusu olmaz. Ekip arkadaşlarıma ve bize destek veren tüm herkese, öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.