Kaynaşlı’da Düzce Valiliği, Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Kaynaşlı Belediyesinin çabalarıyla kurulan Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi, Düzce Otomobil Sporları ve Off-Road Kulübü (DOSOD) ev sahipliğinde bir büyük şampiyonaya daha imza atacak. Kaynaşlı’da 9-10 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Ulusal Off-Road Şampiyonası 2.Yarışı için öncesi basının karşısına geçen Düzce Otomobil Sporları ve Off-Road Kulübü Başkanı İsmail Aydın ve Yarışmanın Koordinatörü  Beytullah Özenir yarış hakkında bilgiler verdi. 


Düzce Otomobil Sporları ve Off-Road Kulübü başkanı Aydın, yıl içerisinde motor sporlarına yönelik olarak çok sayıda yarışa Düzce’nin ev sahipliği yağacağının altını çizerek yarış takvimi hakkında bilgi verdi. “Önümüzdeki hafta Ulusal Off-Road Şampiyonası 2.Yarışının organizasyonunu yapacağız. Kulübümüz 2006 yılında kurulmuştur. Geçtiğimiz sene 1 tane ulusal platformda yarış düzenledik. Bu sayı 2016 yılında 2 tane olacak. Kaynaşlı’da uluslararası standartlara uygun pist yapıldı. Düzce’nin ve bölgenin nadir pistleri arasına girdi. Bu pistin yapılmasında Düzce Valisi, Kaynaşlı Kaymakamı ve Kaynaşlı Belediye Başkanının büyük destekleri oldu. Kendilerine buradan teşekkür etmek istiyorum. 9-10 Nisan’da Off-Road Şampiyonası ile başlayacak etkinliklerimizin devamı gelecek. 23-24 Nisan’da Süper Enduro Şampiyonası yapılacak. Değişik branşlarda çeşitli motor yarışları Kaynaşlı’da yapılacak”

Yarışmaların Cumartesi ve Pazar günü Kaynaşlı’da gerçekleşeceğini ifade eden Yarış Koordinatörü Özenir, yarış için farklı kupa tasarımı yapıldığının altını çizerek tüm halkı yarışlara davet etti.




Özenir, “Cumartesi ve Pazar günü olacak. Pazar günü seyirciye hitap edecek bir etkinlik olacak. Yarışlarda sponsorların hediyeleri olacak. Farklı bir kupa tasarımı hazırlandı. Yapılan bu organizasyona tüm halkımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber:Y.SEVER