15 Temmuz’da bir kez daha andığımız şehit yakınları ve gazilerimiz için maddi destekler gelmeye devam ediyor. Bu sefer, Düzce Üniversitesi öğrencileri topladıkları parayla şehit yakınları ve gazilere iletmesi için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne anlamlı bir bağışta bulundu.
Düzce Üniversitesi Öğrenci Başkanlığı ve öğrenci toplulukları tarafından düzenlenen kermesten elde ettikleri gelir ile ceplerindeki harçlıklarından artırarak topladıkları 15 bin 300 TL’lik nakdi bağış makbuzunu İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz’e takdim etti.

“Ülkemizde bütün vatandaşlarımız bunun için hazırdır”
Yapılan bağıştan duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, duygularını şu cümlelerle dile getirdi:

“Öğrencilerin harçlıklarından biriktirdiği ve kendi aralarında topladığı paraları şehitlerimiz ve gazilerimiz için bize verdiler. Gerçekten gurur duydum. Milletimizin en önemli özelliği maddi ve manevi birlikteliktir. Bu dünyada çok az ülkede olan bir özelliktir. Bu açıdan baktığımızda bu milletin evladı olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Sizler aracılığıyla onurumuzu ve gururumuzu dile getirmek istiyorum. Şehitlerimiz ve gazilerimizin emeklerini bizim maddi olarak karşılamamız mümkün değil. Biz, asayişti, terördü birçok hizmeti yapmaya çalışıyoruz ama onların yaptıklarını yapmak gerçekten mümkün değil. Dolayısıyla onların manevi huzurlarında biz her zaman eğiliyoruz. Onlar bayrağı bir yere kadar getirdiler, biz de taşıyacağız. Belki bizler de şehit ve gazi adayıyız. Ülkemizde bunun için asker ve polis olmaya gerek yok. Ülkemizde bütün vatandaşlarımız bunun için hazırdır. Destekler parayla pulla ölçülemez. Biz, Ankara’da bu amaç için kurulan vakıfa bu parayı göndereceğiz. Birlik ve beraberliği sağladığımız sürece her zaman huzurluyuz.”



“Üniversite yönetiminin de bize ciddi anlamda katkısı oldu”
Öğrenci topluluğu üyeleri de yaptıkları açıklamada şunları kaydetti:

“Üniversitemiz öğrencileri tarafından maddi açıdan bir kermes düzenledik. Manevi olarak arkadaşlarla bir araya gelerek öğrenci topluluklarıyla bu etkinliği düzenledik. Maddi ve manevi olarak yanınızda olduğumuzu bu etkinliği düzenleyerek göstermek istedik. Üniversite yönetiminin de bize ciddi anlamda katkısı oldu.”

Haber: M.AYDIN