Türkiye Gençlik Vakfı Düzce Temsilciliği tarafından hayata geçirilen “Bir Sıcak Dua İle Bir Avuç Fındık” projesi ile Doğu’da terörle mücadele eden asker ve polislere gönderilen fındıklar, yerine ulaştı.  Çilimli ve Cumayeri’ndeki öğrencilerin evlerinden getirerek hazırladıkları fındık paketlerine iliştirdikleri dua ve duygu dolu mektupları alan güvenlik güçleri kendilerine ulaşan paketleri sosyal medyada paylaştı.

Polis Memurları Dayanışma Grubu’nda fotoğrafları paylaşan emniyet mensupları, “Şuan geçici görevle Cizre’deyiz, Düzceli küçük kardeşlerimizin gönderdiği fındıkların içinden çıkan notlar bizi gerçekten çok mutlu etti. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyoruz… “notunu düştü.

Büyük Yürekli Çocuklar İçin Seve Seve Ölebiliriz

Düzce’den Mardin Nusaybin ilçesine atanan Terörle Mücadele Şubesi’nde görevli polis memuru Oktay Karahan’da kendisine ulaşan fındık paketiyle duygu dolu anlar yaşadı. Ömer Özbal isimli öğrenciden gelen fındık paketi ve mektubu sosyal medya hesabında paylaşan Karahan, duygularını şöyle paylaştı: “Birbirinden güzel günlerimi yaşadığım Düzce'den, çok özel, bir o kadar da büyük hediye aldık. Mardin/Nusaybin ve Şırnak /Cizre’deki ağabeylerine göndermiş aslan yürekli kardeşlerimiz. Düzce halkı'nın vatansever ruhu yeni nesillere de yansımış. Hepsine yürekten teşekkür ediyoruz, böyle büyük yürekli çocuklar için seve seve ölebiliriz..!”

Haber;S.KAŞKIR