Bu gece, Kur'an'ın indirilmeye başlandığı Ramazan ayı içinde bulunan ve Kur'an-ı Kerim'deki ifadesiyle bin aydan daha hayırlı olan "Kadir Gecesi"... Allah'ın müminlere bahşettiği çok yüce bir ikramı olan Kadir Gecesi'nde Kur'anlar okunacak, namazlar kılınacak, eller semaya açılarak bol bol dua edilecek.


Kadir Gecesi mesajları

 

Kadir Gecesi dolayısıyla yayımlanan mesajlarda Gazze’de yaşanan İsrail zulmüne dikkat çekildi ve bu mübarek gecede Filistin halkı için de ellerin semaya açılarak dua edileceği belirtildi.


Kadir Gecesi dolayısıyla mesajlar yayımlandı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in Gazze’de hunharca şehit edilen Müslüman kardeşlerimize rahmet dilediği mesajında “Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı derin acıyı paylaşarak idrak edeceğimiz bu kutlu gecede, Gazze’de yaşam mücadelesi veren kardeşlerimiz başta olmak üzere Düzceli hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Mübarek Kadir Gecesi'ni sağlam bir kardeşlik şuuruyla idrak etmelerini diliyor, Cenab-ı Hak’tan başta Gazze'de hunharca şehit edilen mazlum Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere bütün dünya için acıdan, zulümden, gözyaşından uzak, huzur dolu bir gelecek niyaz ediyorum.” dedi.


Gümüşova’da Kadir Gecesi programı


Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap da Kadir Gecesi nedeniyle yayımladığı mesajında Gazze’de yaşanan zulme değindi ve Kadir Gecesi özel programı düzenleneceğini belirtti.


Düzce Milletvekili Osman Çakır, Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu,CHP İl Başkanı Müjgan Çakman,