19.07.2009 Dünya Fenerbahçeliler Günü Düzce’de Yetiştirme Yurdunda düzenlenen mangal partisi ile kutlandı. 3 yıldır Dünya Fenerbahçeliler Gününü Yetiştirme yurdunda kalan çocuklarla kutlamayı tercih eden Düzce Fenerbahçeliler Derneği , bu yıl da geleneği bozmadı. Fenerbahçe Camiası için büyük önem arz eden bu tarihi gün Düzce’de mangal partisi ile kutlandı. Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu, tüm taraftarların Dünya Fenerbahçeliler gününü kutlarken dernek olarak bu yıl çok daha fazla etkinlik yapacaklarının müjdesini verdi. Kudu Kaynaşlı Topuk Yaylasına yapılacak tesis ile ilgili de hiçbir engelin kalmadığını belirterek, Ağustos ayı içinde tesisin temelinin atılacağını söyledi.

Derneğin Yönetim kurulu üyeleri Altan Gürel ve Bülent Sivrikaya da Dünya Fenerbahçeliler gününü Yetiştirme yurdunda çocuklarla bir arada kutlamaktan büyük keyif aldıklarını belirterek, bu geleneği sürdürmek istediklerini söyledi.

Düzenlenen mangal partisi bugün dünya evine girmeye hazırlanan mutlu bir çifti de ağırladı. Düzce Fenerbahçeliler Derneği üyesi Erkan Yılmaz, geçen yıl Dünya Fenerbahçeliler Gününde tanıştığı Özgen Yılmazla bir yıl sonra aynı günde  Dünya Fenerbahçeliler Gününde evlenme kararı aldılar. Genç çift düğün öncesi Düzce Fenerbahçeliler Derneğinin düzenlediği mangal partisine gelerek hem etkinliğe katıldılar ve hem de yurtta kalan çocuklara jest yaptılar. Koyu Fenerli olan çift böyle bir günde evlendiğimiz için çok mutluyuz dediler.

Düzenlenen mangal partisinin sonunda yurtta kalan çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.