İşadamı Şemsi Durdu, yeni açtığı otomotiv bayii için Sakarya’dan gelen konuklarını tanıtarak, ziyaretin amacından bahsetti.

 

Durdu, “Bugün aramızda, Sakarya’dan Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu var, kendileri TSO’da 27 yıl görev yapan bu 27 yılın 16 yılında Sakarya’nın Adapazarı oda başkanlığını sürdüren, TOBB’da 9 yıl Türkiye TSO’ların konsey başkanlığını da yapmış olan bölgemize mal olmuş. Odalar birliklerinde 4 yıl da yönetim kurulu üyeliği yapmış olan, Adapazarı’nın Ticari duayeni, otomobil, lastik sektöründe, yedek parça sektöründe 50 yılını vermiş aileden gelen, geçmişi yarım asır kadar olan Erol Öztürk’e hoş geldin demek istiyorum. Bu ziyaretin amacı da hem Fiat Bayiliğimizi hem Bolu ve Düzce’ye açmış olduğundan dolayı, bizi tanıdığı günden bugüne yardımlarını esirgememiştir. Malumunuz 9. Meslek grubundan TSO’ya üye olduğumdan dolayı hayırlı olsuna gelmiş bulunmakta.” Dedi.

 

İşadamı ve Sakarya Eski TSO Başkanı Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu, Şemsi Durdu’nun yeni açtığı Fiat Bayii’nin hayırlı olmasını dileyerek, TSO başkanlığında çok başarılı olacağını belirtti.

 

Öztürk Hacıeyüpoğlu, “Kendisi bölgede çok başarılı bir iş adamı, Fiat’ıda markaların arasına katarak 4 markayı birlikte yürütüyor. Başarılı iş hayatında daha başarılı olması için kendisini kutlamaya geldik, tebrik ediyorum. Kendi işinin yanında bu kez sosyal içerikli topluma hizmet vermek amacıyla Düzce’de sigortacılar meslek grubundan odaya girmek istiyor. Ticaret ve Sanayi odaları bölgede çok önemli bir yerdir, dolayısıyla hem insanların kendini geliştirmesi hem de Düzce’yi geliştirmesi için kurulan meslek gruplarıdır. Şemsi Bey’in burada çok başarılı olacağına inanıyorum çünkü kendisi kıvrak zekalı, her zaman fikirleri kabul gören, çabuk kavrayan, çabuk hareket edebilen arkadaşımızdır. Umuyorum ki ticaret yapan insanlara önderlik yapabileceğini düşünüyorum. Geçmiş dönemde ki başkanımız Metin arkadaşımız bu dönem seçime girmek istemiyor. Bu bir devir teslim bayrağıdır, bu şehre depremden sonra iki tane organize sanayi bölgesi kurmuş, Metin büyük hizmetler vermiştir bu şehre. Bundan sonra ki gelecekler de bu hizmetleri devam ettireceklerdir.” Şeklinde konuştu.

 

İşadamı ve Sakarya Eski TSO Başkan Vekili Abbas Delen de hayırlı olsun dileklerini ileterek, “inşallah kendisini başkanlıkta görürüz” dedi.

 

Delen, “Şemsi bey yıllardır tanıdığımız bir işadamı arkadaşımız, kendisine bu açmış olduğu tesiste hayırlı olsun diyoruz. TSO seçimlerinde başarılar diliyoruz, inşallah kendisini görürüz başkanlıkta, biz kendisine her türlü desteği veriyoruz ve Erol Beyin tecrübelerinden istifade ediyor kendisi.” Dedi.

Haber: S. YANAR