Düzce’de kadınların da iş hayatında neler yapabileceğini gösterebilmek adına Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) bünyesinde İş Kadınları Komisyonu kuruldu. İş Kadınları Komisyonu ilk toplantısını DÜSİAD Plaza’da yaptı.


DÜSİAD İş Kadınları Komisyon toplantısında konuşan DÜSİAD Kadın Komisyonu Başkanı Tuba Gürel, Düzce’de kadınların da iş hayatında neler yapabileceğini gösterebilmek adına bu derneği kurduklarını belirterek, katılımcı bayanlara teşekkür etti. Ardından bir konuşma yapan KASİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serap Demirel ise Kocaeli’de kadın yapılanmasında aldığı görevi ve sonuçlarını anlattı. Kadınların da aktif iş hayatında büyük roller aldığını belirten Demirer, bu tür faaliyetler yapan derneklerde kadınların da aktif şekilde yer alması için kadın komisyonlarının harekete geçirilmesi gerektiğini söyledi.


KASİAD İş Kadınları Koordinatörü Fatma Ataç, KASİAD’ın kadın yapılanmasını ve faaliyetlerini anlatan bir slayt gösterisi ile Düzceli iş kadınlarını bilgilendirdi. Konuşmaların ardından günün anısına toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

 

Haber; S. KAŞKIR