Daha önce Vali Bülent Kılınç ve Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun katıldığı iftar yemeğine bu kez Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Milletvekilleri Yaşar Yakış ve Celal Erbay katıldı.


Düzceli Sanayici ve İşadamları Derneği üst üste verdiği iftarlara devam ediyor. Daha önce Vali Bülent Kılınç ve Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun katıldığı iftar yemeğine bu kez Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Milletvekilleri Yaşar Yakış ve Celal Erbay katıldı.

Yakış, DÜSİAD'dan destek istedi

İftar yemeğine katılan AK Parti Düzce Milletvekili Yaşar Yakış burada yaptığı konuşmasında, Mısır'da vefat eden Düzceli bilim adamı için destek istedi. Mısır'da büyükelçilik yaptığını hatırlatan Yakış, “ Orada Osmanlının eğitim işlerinden sorumlu kişisi bir Düzceli olan Zahid-ül Kevseri’nin kabri bulunmakta büyükelçiyken onun kabrini düzeltmek için girişimlerim oldu ama bir Düzceli'ye yakışır kabir yapamadık. DÜSİAD Ocak ayında Mısır’a gezi düzenliyor, Düzceli işadamları olarak bu bizlere nasip olsun ve aramızda toplayacağımız parayla Zahid-ül Kevseri’nin kabrini bir Düzceli bilim adamına yakışır hale getirelim. Bu konuda DÜSİAD’tan destek olmalarını bekliyorum.”şeklinde konuştu.

İşadamlarının önünü açma sözü

AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay’da yaptığı konuşmasında iftara geç katılmasından dolayı DÜSİAD yönetim kurulunda özür dileyerek,” Düzceli işadamlarımızın önünün açılması, üretkenlik bazındaki vasfının gelişmesi için elimizden geleni yapacağımızı buradan deklere ediyoruz. Düzce’nin itibarını dış ülkelerde de arttırmanızı diliyorum.”dedi.

“DÜSİAD'ın başarısı Düzce'nin başarısı”

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzceli sanayici ve işadamlarının başarılarının aynı zamanda Düzce Belediyesi'nin ve Düzce’nin başarısı olduğuna değinerek, “ DÜSİAD’ın Düzce’de işadamları ve sanayicilerimizin dünyaya açılan penceresi olduğunu biliyoruz. Çünkü DÜSİAD’ın kazandırdığı ivme Düzce’ye büyük kazançlar sağlamaktadır. Düzceli iş adamlarımızın en iyi ve kaliteli hizmeti verebilmeleri adına belediye olarak üzerimize düşen görevleri sonuna kadar yapacağız ve tüm imkanlarımızı kullanacağız.” ifadelerine yer verdi.