DÜSİAD bugün düzenlediği kahvaltı organizasyonu ile Marmara İş adamları Federasyonu (MARİFED) çatısında faaliyet gösteren derneklerin genç iş adamlar komisyonlarını bir araya getirdi.
DÜSİAD Genel sekreteri Nuri Türk organizasyon sayesinde yaklaşık 50 iş adamının ticaretlerini arttırma, birbirlerini tanıma ve ortak kültür noktasında buluşma imkanı bulduğunu belirtti.


Türk, “5 ilimizdeki genç iş adamları komisyonundaki arkadaşlarımızı bir araya getirerek TUSKON çatısı altındaki genç iş adamlarımızın ileriki yıllarda yapacakları faaliyetler, bu dönem yapacakları faaliyetlerle alakalı bir araya gelmiş olduk.” dedi.

Sakarya Girişimci ve Sanayici İş adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Ünalan ise organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Ünalan, “Marifed çatısı altında faaliyet gösteren dernekleriz. MARİFED’e bağlı 5 derneğin genç iş adamları komsyonları bugün DÜSİAD’da toplandı. Genç iş adamları komisyonlarının neler yapabileceği ve 2014 yılı vizyonları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz.” dedi.