Ramazan ayının sonlarına yaklaşılırken Düzce Belediyesi de personeli ve aileleri için bir iftar programı düzenledi.

Bir otelin yemek salonunda düzenlenen programda konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ramazan ayı boyunca Düzce Belediyesi’nin faaliyetlerini anlattığı konuşmasında şu ifadelerde bulundu:

“Düzceliler’e Ramazan ayını dolu dolu yaşattık”

“Düzce Belediyesi olarak Düzceliler’e Ramazan ayını dolu dolu yaşattık. Bir taraftan Ramazan Çadırı’nda 1500 kişiye iftar yemeği verdik diğer tarafta çarşımızda gönüllerinde gezip eğlendiler. Ramazan ayının içerisinde birçok fakir, ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı, giyim ve ayrıca hayır yardımları yapıldı.”

“Hakkari ve Yüksekova’da da aynı hizmetleri sundu”
Düzce Belediyesi’nin Ramazan ayı süresince sadece Düzce’de değil Hakkari’ye de aynı hizmetleri sunduğunu belirten Keleş, şöyle konuştu:

“Düzce Belediyesi sadece Düzce içinde değil Hakkari ve Yüksekova’da da aynı hizmetleri sundu. Orada da sizinle oluşturduğumuz yemek sofraları oluşturuldu, gıda yardımları yapıldı. Suriye’de Ren Bölgesi’nde Temmure Kampı’nda kardeşlerimiz de unutulmadı. Oraya da yine gıda yardımları ve değişik ihtiyaç malzemeleri götürüldü. İnşallah hafta sonu ben de yine orada olacağım.”

Haber: Ö. Yılmaz