Düzce Belediyesi ve Düzce Otomobil Sporları ve Off- Road Derneği (DOSOD) arasında Türkiye Karadeniz Off- Road Şampiyonası’nın bir ayağının Konuralp Bölgesi’nde yapılması için protokol imzalandı. Protokol imzalama töreni Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in makamında gerçekleşti.

Görevimizi yerine getiriyoruz
5-6 Ağustos tarihlerinde yapılması planlanan Türkiye Karadeniz Offroad Şampiyonası’nın protokol imza töreninde konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş şu ifadelerde bulundu:

“Hem Düzce Belediyemize hem DOSOD’a hem de Konuralp Turizm Marka Derneği’mize düşen görevler var. Bu görevleri yerine getirmek maksadıyla bugün bir ortak protokol imza töreni tertip ettik.”

Güzel bir organizasyonla Düzce’mizi tanıtacağız
Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Derneği Başkanı İsmail Aydın ise şöyle konuştu:

“5-6 Ağustos tarihlerinde Konuralp Bölgemizde Türkiye Karadeniz Offroad Şampiyonası’nın bir ayağını yapacağız. Türkiye Otomobil Sporlarının bir temsilcisi olarak Düzce Belediye Başkanımız Sayın Mehmet keleş bize destek oldu. Hep birlikte güzel bir organizasyon çıkarıp Düzce’mizi tanıtacağız.”

Gürcü Derneği’nden ziyaret
Protokolün imzalanmasının ardından Düzce Gürcü Derneği,Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i, ziyaret etti. Dernek üyeleri ziyarette Başkan Keleş’in Kalıcı Konutlar’da hizmete açtığı güreş sahasına “Çolak İsmail” adının verilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.



Düzce Gürcü Derneği ayrıca, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’ten kendi yörelerinin oyunlarının sergilendiği folklor çalışması için dernek olarak maddi imkanlarının yetersiz olduğunu dile getirerek eğitmen masrafının yarısının karşılanması için destek istedi. Keleş ise aylık masrafı bin Dolar olan eğitime 10 ay boyunca destek verebileceklerini belirtti.

Haber: Ö. YILMAZ