Valilikte gerçekleşen ‘Yakın Karadeniz Baja rallisi’ bilgilendirme toplantısına Vali Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Vali Yardımcısı Kazım Karabulut ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar katıldı.

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Kaymakamlar, ilçe Belediyeleri ve Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından  ortaklaşa ‘Yakın Karadeniz Baja Rallisi’ düzenleyeceğini belirten Vali Fidan, açıklamalarına şöyle devam etti:

“4-7 Ağustos tarihlerinde Düzce ili sınırları içinde yapılacak Yakın Karadeniz Baja Rallisi; Akçakoca, Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Kaynaşlı ve Yığılca ilçeleri arasında 4 gün sürecek ve 250 yarışmacı katılacak. Motosiklet, ATV, UTV ve gezi motosikletlerinin katılacağı Düzce Yakın Karadeniz Baja Rallisinde sporcular toplam 450 kilometre özel etabı geçip finishe ulaşmaya çalışacaklar. İlk kez düzenlenecek olan Ralli, 3 Ağustos Çarşamba günü Anıtpark’ta teknik ve idari kontroller ile başlayacak”

TÜM FEDERASYONLARI DÜZCE’YE DAVET EDİYORUM

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, tüm sporseverleri etkinliğe davet etti.

Uçar,“Kaynaşlı Parkuru ile 1 etaptan uluslararası yarışmaya giden bir yol, bu noktaya geleceğimizi ben tahmin etmiyordum. 400 kişilik bir organizasyon. Sadece Düzce’yi kapsayan bir organizasyondan çok daha ileri bir noktaya gidecek ulusal ve uluslararası basında yer alacak. Tüm federasyonları, Türkiye’nin Spor Turizmine yönelik çalışmaların arttığı bu dönemde, Düzce’nin doğasını, atmosferini, spora desteğini görmek içim buraya davet ediyorum. ” dedi.

HABER;S.C.AKYÜZ