Dün akşam özel bir gece gerçekleştirildi. Bu özel geceyi ne bir dernek ne de bir siyasi parti tertipledi.

 

 

5 kişilik organizasyon komite üyesi tarafından düzenlenen gece, uzun zamandır birbirleriyle görüşemeyen Düzcelilileri bir araya getirdi.



Düzce'den uzak kalan birbirleriyle görüşemeyen aileler düzenlenen etkinlikle bir araya geldi. Gece kokteyl ile başladı. Geceye katılan hanımlar ve beyler şıklıklarıyla göz doldurdu.



Düzce’nin geçmiş dönemlerdeki halinin fotoğrafları yer aldığı gecede sergiyi gezenler nostalji yaptı. Geceye katılanlardan biri olan Doğruyol Partisi'nin Düzceli Bolu eski Milletvekili Necmi Hoşver, böyle bir organizasyonun geleneksel hale getirilerek Düzce’nin il olduğu tarihte yapılması önerisinde bulundu.



Aldığı kararla Türkiye gündeminden düşmeyen Düzceli Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de duyduğu mutluluğu mikrofonlarımızla paylaştı.



Dr. Faruk Ermemiş ise geceye katılımı „Düzce sevdası biraraya getirdi“ şeklinde yorumladı. Organizasyon komitesinde bulunan Ulviye Dikmen, gece hakkında bilgiler verdi, Aileler bu anlamlı gecede hem yemek yediler hem de müzik dinleyip sohbet ettiler.

Haber;Y.SEVER