Düzce Gönüllüleri Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Düzce gecesi bu yıl İstanbul Kadıköy Büyük Kulüp'de gerçekleştirildi. Geceye Yalova Valisi Dursun Ali Şahin, İstanbul Vali Yardımcısı Ali Kazgan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Emekli Jandarma genel Komutanı Rasim Betir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı,İstanbul'daki Düzce Derneklerinin başkan ve yöneticileri ile çok sayıda Düzceli İş adamı ve bürokrat katıldı. Gecede bir konuşma yapan Düzce Gönüllüleri Derneği Başkanı Enver Gülsoy, biz İstanbul'da faaliyet gösteren ancak Düzce için önemli bir sivil toplum kuruluşuyuz, Bu nedenle biz senede bir kez toplanalım bir yemek verelim diye kurulmuş bir dernek değiliz, yılda bir kez böyle yemekli gecelerde toplanmak istemiyoruz, aktif çalışmalarla ilimize katkı sağlamalıyız dedi.

Gecede Düzce'ye katkıları olan, Hamza Cebeci, Akif Feyizoğlu, Hüseyin Karlıkaya ve Faruk Tezel'e birer plaket takdim edildi. 

Dernek Üyesi Cemil Aypar'ın sunuculuğunu üstlendiği gecede Düzcelilere tek tek mikrofon verildi ve düşünceleri alındı. Gecede konuşan, Düzceli Yalova Valisi Dursun Ali Şahin, bizim bu akşam ortak paydamız Düzce, Düzce gönüllüsü olmak düzce sevdalısı olmak bir başka güzel dedi. 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu adına geceye katılan Vali Yardımcısı Ali Kazgan, Valilik olarak Düzce gönüllüleri Derneğine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 

Gecede konuşan Emekli Jandarma Genel Komutanı Rasim Betir de doğduğum büyüdüğüm yöremin insanları ile bir arada olmaktan gurur duyuyorum dedi. Nezih bir ortamda canlı müzik eşliğinde gerçekleşen ve İstanbul'daki Düzcelilerle Düzdeki bürokrat ve işadamlarını buluşturan gece yapılan sohbetlerle son buldu.

Haber; Ü. ÇETİN