Turizmiyle, sanayisiyle, tarımıyla her geçen gün gelişen ve gelişime açık bir il. Buna rağmen kasaba görüntüsünden kurtulamadığı eleştirilerine neden olan görüntüler karşımıza çıkmaya devam ediyor.
Şehir merkezine yakın cadde ve sokaklardaki parklar da yaşayan başıboş kedi ve köpeklerden sonra sokak hayvanları arasına atlar da katıldı. Aylardır şehir merkezindeki görüntü kirliliği, modern bir şehir nasıl olunabilir konuları tartışılırken, Düzce sokaklarında atlar cirit atıyor.

 

 


Kış ayları nedeni ile bakılması zor olan atlar sahipleri tarafından sokağa salınıyor. Rıhtım caddesi üzerinde başıboş hayvanlar ise şehir merkezinde dolaşırken trafiği zaman zaman tehlikeye sokuyor.

 



Kaldırımdan yürüyen yayalar zaman zaman atlardan korktuğu gözlemlenirken, başı boş atlar yol ortasından ilerlemesi “yok artık” dedirtti.

 



Ana cadde ve sokak aralarındaki yollardan aniden çıkan başıboş atlar seyir halindeki araç sürücülerinin tehlikeli anlar yaşamasına neden oluyor. . Dün kalıcı konutlarda yaptığımız köpek haberinin ardından bu gün şehir merkezinde dolaşan atlar karşımıza çıktı. Uzun süredir şehir merkezine yakın yerlerde başıboş bir şekilde dolaşan sahipsiz atlar için henüz bir çözüm bulunabilmiş değil.

 

 

 

HABER:İ.KELEŞ