Düzce Belediyesi, Düzce Halkını açık hava sinemasıyla buluşturdu. 5 ayrı merkezde 10 gün sürecek olan sinema günlerinin ilki dün gece Yenikent Anıt meydanında gerçekleştirildi. 21.30’da başlayan açık hava sinemasının ilk gününde Yalancı Yalancı adli film gösterimi gerçekleştirildi. Vatandaşlar açık hava sinemasına büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkanı İsmail Bayram, Meclis üyeleri ve çok sayıda davetlinin de katıldığı açık hava sineması büyük bir ilgiyle izlendi.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinlikler kapsamında Babam ve Oğlum ,Yalancı Yalancı, Devrim Arabaları, Wall-E, Milyoner ve Güneşi Gördüm filmleri 10 gün boyunca Yenikent, Sancaklar Mahallesi,Karaca Mahallesi, Düzce Belediyesi Film Platosu ve Anıtpark meydanında gösterilecek.

Açık Hava sinemasının ilk geceki gösterimine eşi ve çocuklarıyla katılan Belediye Başkanı İsmail Bayram, gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirterek böyle bir etkinliği yaptığımız için isabetli bir karar verdiğimizi gördüm. Halkımız eğer bu etkinliği benimserlerse her yıl yapmak istiyoruz dedi.

Açık hava sinemasının ilk etkinliğinde filmi izlemeye gelenlere, ücretsiz olarak oturmaları için karton, eski sinemaları anımsatmak için patlak mısır ve su ikramı da yapıldı. Yenikent Anıt meydanında bu gece ise 21,30 da devrim arabaları adlı film gösterimi yapılacak.