Valiler kararnamesiyle Kütahya'dan Ordu Valiliğine atanan Kenan Çiftçi, göreve başlamadan önce memleketi Düzce'de Vali Adnan Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Okul arkadaşları ile birlikte gelen Çiftçi, valilik şeref defterini imzaladı. Vali Adnan yılmaz ziyarette Çiftçiye ebru tablosu ve Düzce'nin yöresel ürünlerinin bulunduğu bir çantayı takdim etti.

Düzce'nin Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ve Ordu Valisi Kenan Çiftçi gibi iki valiye sahip olmasından ötürü şanslı bir il olduğuna dikkat çeken Vali Yılmaz, Vali Kenan Çiftçiye yeni görevinde başarılar diledi.

Örnek alınacak bir validir



Yılmaz, "valimimiz çok yetkin, atak ve projeci bir vali olarak kendini yetiştirmiş. Örnek alınacak bir validir. Düzce böyle bir evlada sahip olduğu için bahtiyardır. Meslektaşımı Düzce'de ağırlmaktan mutluluk duyuyorum. Ordu'ya çok faydalı olacağına inanıyorum. Ordu'ya hayırlı olsun. Ordu size, Ordu size yakışırsınız."dedi.

Düzceli olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Çiftçi ise Düzce'deki birlik ve bütünlüğüne dikkat çekerek her geçen gün geliştiğini belirtti.

Düzce her geçen gün gelişen bir il

Çiftçi, " Düzce Milletvekilleri, Belediye Başkanları, rektörü ve daire müdürleri ile bir bütün olmuş. Bunda valimizin katkıları da büyük. Düzce böyle valiler olduğu müddetçe mevcut pozisyonundan her gün bir adım daha öteye gidecektir. Düzce her geçen gün gelişen bir il. Bunda katkısı olan herkesi canı gönülden kutluyorum. Burada ve Kütahya'da edindiğim tecrübelerle Ordu'daki halkımızla bütünleşeceğiz." diye konuştu.

Haber: S. KAŞKIR