Erkan Sarıkoyun ve ağabeyinin yıllardır süren çileli yaşamına tüm üyelerini hayırseverler gençlerin oluşturduğu Düzce Tebessüm Derneği merhem oldu.

18 yıl önce annelerinin vefatıyla sarsılan kardeşler, ikinci büyük acıyı babalarının evi terk etmesiyle yaşadı. Annelerini toprağa verdikten sonra kendilerini bırakıp giden ve bir daha arayıp sormayan babaları yüzünden kimsesiz kalan iki kardeşin zor günleri de böylece başlamış oldu. Sokaklarda yaşamaya mecbur kalan Erkan Sarıkoyun ve ağabeyine zaman zaman yardımsever vatandaşlar el uzatsa da düzenli bir yuvaları hiç olmadı. Kardeşlerin durumundan haberdar olan Düzce Tebessüm Derneği yönetimi ve gönüllüleri ise gerekli araştırmaların ardından yardım için hızla harekete geçti.

Sokaklarda ve araç kasalarında hayatlarına devam etmeye çalışan kardeşlere Düzce Tebessüm Derneği ev tuttu, gerekli olan tüm ihtiyaçlarını da karşıladı. Yıllar sonra normal bir hayata kapı aralayan kardeşler büyük sevinç yaşarken, Düzce Tebessüm Derneği kardeşlerin hayatına yaptığı dokunuşla gönülleri fethetti.

Dernek, sıradaki hedeflerinin ise sokaktaki çileli yaşamları sona eren kardeşlerden Erken Sarıkoyun’a iş bulmak olduğunu açıkladı.

HABER: Mehmet GÜNESEN