Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü'nde dördüncü kez gerçekleştirilen dizaltı bacak kopmasına bağlı ameliyat başarıyla tamamlandı.

 


Yard. Doç. Dr. Okay Güven KARACA, dördüncü kez gerçekleştirilen başarılı operasyonla ilgili şu değerlendirmede bulundu:
Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Hastalıkları Cerrahisi Servisi bugüne kadar dört dizaltı bacak kopmasına bağlı damar yaralanmalarını "karşı bacaktan alınan damarla " by pas yaparak büyük bir başarıya imza attı:

35 gün önce bir trafik kazasında dizaltı bacağında meydana gelen kesiğin, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünde başarılı bir şekilde bay pas edilmesinin ardından aynı hastanenin Ortopedi Bölümüne yatıralan hastanın ortopedi bölümündeki tedavisi sürüyor. Ortopedi Servisi'nden Yard. Doç. Dr. Okan Karaduman, hastanın ortopedik bölümdeki tedavisinin sürdüğünü dile getirerek gelinen noktayı özetledi:

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü ile Ortopedi Servisi'nin ortaklaşa müdahalesi bir genci hayata yeniden bağladı:



D.Ü. Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerarhisi Bölümünden Yard. Doç. Dr. Okay Güven Karaca ve Başasistan Ayşegül Koç ile Ortopedi Servisi'nden Yard. Doç. Dr. Okan Karaduman, Bölüm Başasistanı Cemal Güler, Asistan Yavuz Geçer hastanın sağlığına kavuşması için büyük çaba sarfediyor.


Her iki bölümün ekipleri operasyonun başarıya ulaşmasının ardından Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu tarafından, takdirle karşılandı.

Haber:E.TAYHAN