Düzce Valiliği tarafından düzenlenen “Okur Yazar Buluşmaları” etkinliği bir hafta sürecek. Etkinlikte tüm Türkiye’nin merakla takip ettiği isimler yer alacak. Sağlıklı beslenme ve yaşam alanında söyledikleriyle her zaman gündem olan Prof.Dr. Canan Karatay; tarihimizi en güzel bir biçimde yeni nesillere aktaran ünlü tarihçi, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu;  psikoloji, aile, çocuk gibi birçok alanda önemli eserler veren Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan bu isimlerin başında geliyor.

Medya ve Haber dünyasının önemli isimlerinden Habertürk Televizyonu Genel Müdürü Veysi Ateş ve son dönemlerde askeri operasyonlar ve güvenlik alanında aranan isimlerin başında gelen Mete Yarar aynı programda Düzcelilerle buluşacak. Ünlü İslam Tarihçisi Prof Dr. İhsan Süreyya Sırma Hoca, genç kesimin yakından takip ettiği şair ve yazar Selahattin Yusuf, ünlü kadın Rallici Burcu Çetinkaya, divan edebiyatını genç nesiller sevdiren yazar ve televizyon programcısı Hayati İnanç da “Okur-Yazar Buluşmaları” etkinliğine katılacak diğer önemli isimler olarak göze çarpıyor.

Başta üniversite öğrencileri olmak üzere Düzce halkının büyük ilgi göstermesi beklenen etkinlikler Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Salonu ve Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Tamamı ücretsiz olan programların Düzce’nin kültür ve sanat yaşamına önemli katkı sağlaması bekleniyor.

Haber: Ö.YILMAZ