Bugün hoşgörünün, fedakarlığın, sevginin ve saygının kaynağı anneler için özel bir gün. Öncü TV, Anneler Günü'nde sokakta vatandaşın ve esnafın nabzını tuttu. Günler öncesinden Anneler Günü için hazırlanan esnaf, bu özel günde satışlardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, vatandaşlar da yapılacak ziyaretler öncesinde annelerin özel hissetmesi için hediyelerini aldı.

 



Günün anlamına ilişkin duygu ve düşüncelerini mikrofonumuz aracılığı ile aktaran Düzceliler, yalnızca senede bir gün değil annelere her günlerinin özel olduğunu hissettirmek gerektiğini söyledi.

Esnaf ilgiden memnun

Anneler Günü öncesinde hazırlık yapan vatandaş, genelde uygun fiyatlı ancak gösterişli hediyelere ilgi gösterdi. Kimisi annesine en uygun hediyeyi seçebilmek için mağazalarda saatlerce alışveriş yaparken, kimisi ise annesini alarak alışverişe çıktı. Tercih edilen hediyeler arasında annem yazılı inci kolye ve bilekliklerin yanı sıra, kıyafet, ayakkabı ve cam eşyaları ve çiçekler ilk sıralarda yer aldı.

Günler öncesinden Anneler Günü hazırlıklarını tamamlayan esnafın bu kez yüzü güldü. Hazırlıklarının boşa çıkmadığını belirten esnafı, normal günlere oranla işlerin iyi olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber: S. KAŞKIR