Ensar Vakfı, yeni kurulan Düzce şubesinde kuruluş yemeği düzenlendi. Geceye Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Şube Sorumlusu Turan Koç, İmam Hatip Liselerinden Sorumlu Fatih Yıldız, Vakfın Düzce Şube Başkanı Sevban Yıldırım, Düzce Milletvekili Osman Çakır, Kamu Hastanesi Genel Sekreteri Lütfi Çakıroğlu, İştişare ve Mütevelli Heyeti ve davetliler katıldı.

1979 yılında kurulan Ensar vakıfı din, ahlak ve değerler eğitimi konusunda ulusal ve uluslararası düzeyde hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş ve bu bağlamda kolej, anaokulu, yurtlar, yayınevleri ve burs imkanları gibi hizmetler sunuyor. 2014 yılında açılan vakfın Düzce şubesi de dün akşam yemek düzenledi.

Gecede söz alan Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, vakfın Anadolu’dan İstanbul’a okumak için gelen gençlere maddi ve manevi destek vermek için kurulmuş ve din öğretimi anlamında yola çıkmış insanların oluşturdukları hasbi bir oluşum olduğunu belirtti.

Vakfın Düzce Şube Başkanı Sevban Yıldırım ise din eğitimi ve değerler eğitimi dendiğinde Ensar Vakfı’nın zihinlerde ve gönüllerde olduğunu belirterek, amaçlarının Düzce’de okullarda değerler eğitimi çalışmaları yaparak bu hizmeti Düzce’ye de sunmak olduğunu vurguladı.

Gecede aynı zamanda Ensar Vakfı’nı ve çalışma alanlarını tanıdan bir de sinevizyon gösterimi yapıldı.