Düzce Genç MÜSİAD tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve geniş katılımın olduğu iftar yemeğinde gençler bir araya geldi. Yemeğe katılan Genç MÜSİAD Genel Başkanı Faruk Akbal, seçme yaşı nasıl 18 ise seçilme yaşı da 18 olmalı” dedi.

 

 

Genç MÜSİAD Düzce yönetimi tarafından iftar programı düzenlendi. Geniş katılımla düzenlenen iftar yemeğinde gençler bir araya getirildi. Siyasi partilerin gençlik kollarının da katılımı ile düzenlenen iftarda gençler hep birlikte sema gösterileri ile oruçlarını açtı.

Genç MÜSİAD Düzce Başkanı Serkan Verep, geleneksel olarak düzenledikleri iftara katılım sağlayan herkese teşekkür ederek “Bizler 21 yaşında fetih yapan ecdadın torunları olduğumuzu hiçbir zaman unutmamalıyız” dedi.

 

 

İftar programına katılan Genç MÜSİAD Genel Başkanı Faruk Akbal ise Genç MÜSİAD’ın ülkenin en etkili genç iş adamları derneği odlunu belirterek “2002 yılında kurulan Genç MÜSİAD 10 yılda önemli mesafe kat etti. 10 yılda 33 şube 2 bin 400 üyeye ulaştı” dedi.

Gençliğin durdurulamaz bir güç olduğunu söyleyen Akbal, “Seçme yaşı nasıl 18 ise seçilme yaşı da 18 olmalı. Gençliğin seçilme hakkı olduğunu düşünüyoruz ve bunu her alanda da vurguluyoruz” dedi.

Haber: S. KAŞKIR