Düzce'de bulunan 31 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye dağıtıldı. Yeni Kent Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Ak Parti Düzce Milletvekilleri Celal Erbay ve Metin Kaşıkoğlu, Vali Bülent Kılınç ile eşi Nurcan Kılınç, Ak Parti Düzce İl Başkanı Fevai Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile eşi Gönül Keleş ile engelliler ve engelli aileleri katıldı.

Programda konuşma yapan Milletvekilleri Profesör Doktor Celal Erbay, engelli vatandaşlara engelli denilmesinin yanlış olduğunu, onları çok iyi anladığını ve engelli vatandaşlara iyi davranılması gerektiğini ifade etti. Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'da böyle bir organizasyon düzenleneceğini duyduklarında çok heyecanlandıklarını ve engellilere bu hizmeti sağlayan herkese çok teşekkür ettiklerini dile getirdi. Düzce Valisi Bülent Kılınç ise Türk halkı olarak yardım sever bir yapıya sahip olduklarını ve ülke olarakTürkiye dışındaki ülkelere de yardımda bulunduğumuzu belirtti.

Düzce Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Funda Sivrikaya Serifoğlu'da engelli vatandaşlara yardımda bulunmak amacıyla gönül birliği yaptıklarını ve engelli vatandaşlar için birkaç amaçla bir araya geldiklerini söyledi. Organizasyon yöneticisi Gönül Keleş ise yapılan akülü tekerlikli sandalye yardımının çok anlamlı ve engelliler için çok büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Yapılan konuşmalar sırasında baz engelli vatandaşlar ise duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Konuşmaların ardından engelli vatandaşlara tekerlekli sandalyeleri dağıtılarak yapılan yardımda katkıda bulunan protokol üyelerine plaket verildi.