Sosyal paylaşım sitesinde Düzce’nin kadınlarının gizli çekilmiş fotoğrafları yayınlanıyor. Sosyal paylaşım sitesindeki sayfada, kadınların gizli çekilmiş bel altı fotoğraflarını yayınlayan grup, bu çirkin tuzak gayet normalmiş gibi, “ daha güzel görüntüler gelecek” diyerek insanları sayfaya davet ediyor.

Sitede açılan sayfada, Düzceli kadınların ve kızların, AVM ve üste geçit merdivenlerinde, otobüs duraklarında, spor sokakta, parklarda çekilmiş bel altı resimlerinin yayınladığı yönünde şikayette bulunan vatandaşlar, “ karılarımız, kızlarımız sokağa çıkamayacak mı, Düzce’nin adı lekeleniyor, böyle terbiyesizlik olmaz.” Diyerek, yetkililerin el koymasını beklediklerini söylediler. Ayrıca bu tür olaylara karşı kadınların daha dikkatli ve uyanık olmaları istenirken, bulundukları yerde resimlerini çeken şüpheli şahıs gördüklerinde gerekli yerlere ihbar etmeleri uyarısında bulunuluyor.

Kadınların habersizce fotoğraflarının çekilerek sitede paylaşılmasından oldukça rahatsız olan vatandaşlar, sosyal paylaşım sitesinin çok tehlikeli olduğuna dikkat çekerken, daha çirkin görüntüler ortaya çıkmadan tedbir alınmasını istiyorlar.

Haber: H. İŞCAN