Yurdum insanı yaratıcılıkta sınır tanımıyor. Sosyal paylaşım sitesinde paylaşılan bir video bunu bir kez daha ispatladı. Eski Sanayi Çarşısı'nda motor tamircisi ve ustası olarak çalışan kişi, kaza sonucu arka tarafı yok olmuş eski model bir otomobilin yarısını yeni bir otomobile dönüştürdü. Motorcu Erhan Usta, kendisine göre “basit” olan bu sistemi sanayi çarşısında test ederek de ispatladı.

Erhan Usta,  kendisini görüntüye alan arkadaşlarından dahi habersiz... Sosyal paylaşım hesabından paylaşılan videoyu izlediğini de belirten Motor Ustası, “Bana göre basit bir işlem. Biraz daha sabredin. Ben bu araca gerçek lastikleri takınca işte o zaman araç tam bir araç olacak” diyerek de espri yapıyor... Görüntülerde 80’li yıllara ait yarım haldeki eski bir otomobilin arka kısmına küçük tekerleklerin takıldığı görülüyor. Yarım haliyle dahi orijinal halinden farksız şekilde çalışan otomobili görenler dönüp bir kez daha bakıyor.
 
Üstelik videoyu internet ortamında paylaşan kişi  ‘yeni model yarım araç’  ismini verdiği yarım otomobili “Düzce’nin park sorununa çözüm” olarak sunuyor. Vatandaşın girişimci ruhu Düzce sokaklarında her geçen artan araç sayısı, park sorunu ve trafik yoğunluğuna çözüm olur mu bilinmez ama vatandaşın soruna yaklaşımı çözüm arayışı ve düşüncesi bile çoğu siyaset insanında yok diyebiliriz. Siz ne dersiniz!
 
Haber:Y.SEVER