Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören Düzceli üniversite öğrencisi Oğuzhan Taşhan, katıldığı Ambalaj Tasarımı ve Logo Yarışmasında birinci oldu. Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı 2. Sınıf öğrencisi Taşhan’ın tasarımı, 156 eser arasında birinci geldi. Taşhan tasarımının dereceye girmesiyle birlikte 1000 TL ödülün de sahibi oldu. 

Bölüm derslerinde uygulamaya verilen önemi vurgulayan Taşhan, Ambalaj Tasarımı ve Grafik Tasarım derslerinde yapılan uygulamalarda edindikleri tecrübe, kreatif düşünme yetisi ve program bilgisi için hocalarına teşekkür etti.

Gerze Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Alev Erenler Taşhan’ın başarısıyla ilgili şunları söyledi: “Bu tür organizasyon ve yarışmalarda alınan başarıların öğretim kalitemizin ne kadar yüksek olduğunu bize göstermesi, Meslek Yüksekokulumuzun bilinilirliğini arttırması ve öğrencilerimize örnek olması açısından son derece önem taşıyor. Gerze Meslek Yüksekokulu olarak akademisyenlerimizi ve öğrencimizi tebrik ediyorum.”