Tamamının Düzce'de çekileceği "Küçük Mutluluklar" adlı sinema filminin çekimleri 15 güne kadar başlayacak. Düzceli yönetmen Gökhan Aksu tarafından çekilecek olan filmde 70 kişi rol alacak. Türk sinemasının tanınmış oyuncularından Yavuz Karakaş, Şendoğdu Kök ve Muhammet Emin Akyüz gibi isimlerin de rol alacağı filmin yönetmeni Gökhan Aksu, amacının Düzce'yi tanıtmak olduğunu söyledi.

Düzce’li Yönetmen Gökhan Aksu, Yeni Filmi Küçük Mutluluğun Çekimleri İçin Kolları Sıvadı. 12 yıldır sinema sektöründe yer aldığını ifade eden Aksu, küçük mutluluk filminde Düzce’de yaşayan emekli bir öğretmenin hayat hikâyesinin anlatıldığını belirtti.

Türk sinemasında onlarca filmi olan ve "küçük Mutluluklar" adli sinema filminde başrolü üstlenen Yavuz Karakaş Düzce'de daha önce çok kez geldiğini ve küçük mutluluk filminde yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Karakaş, "Düzce'yi çok seviyorum. burada olmak mutluluk verici. Yeni çekeceğimiz film de başrol oynamam için bana teklif geldi. Ben de seve seve kabul ettim. Kaç tane filmim olduğunun sayısını hatırlamıyorum. Birikimlerimi ve tecrübelerimi yeni çekilecek olan filmde arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum" dedi.